P

October 13, 2005

Fødselsdag i Caribien

Dagen startede med fødselsdagssang og – grundet tidspunktet på dagen må vi hellere kalde det – morgenmad. Bolcher, kanelsnegle, resterne af en chokoladesmåkage og chokolade. Så sandelig alternativt.



Hvad gør man hvis man vil have konen til at køre hjem fra festen? Man glemmer sit kørekort. Samme strategi valgte jeg at benytte for at undgå at køre i venstre side af vejen og for at kunne nyde et godt glas rødvin til aftensmaden. Thrifty’s hentede mig ved vores lejlighed – og på deres kontor var der et lille problem da de skulle se mit kørekort. Så vi måtte tilbage og hente Lotte og børnene.

Istedet blev det til Brunch i Christianssted, Vestindisk omelet, kaffe og toast, med efterfølgende tur rundt i byen. Der er stort set ingen turister her, og folk er utroligt venlige og imødekommende.


Om eftermiddagen drog vi til Shoys strand. Stranden er kendt for at skildpadderne lægger deres æg her. Og vi fandt en skildpadde, som Sofie viser frem.

Der var mange flyvefisk i vandet, og en pelikan gjorde os selskab da den fangede fisk få meter fra os. Det fik os til at tænke på julekalenderen Nissebanden. Vi ser frem til at se fortet i Christianssted som skulle være fantastisk!

Off the wall – ”verdens bedste burger”. Beskedenhed er ukendt for amerikanere. Maden var glimrende. En bar og 4 haveborde udgjorde ”restauranten”.

Og hvordan gik det så med Lotte’s kørsel: Jo – hun er blevet rigtigt god til det. Så det lader vi hende fortsætte med.



Posted by Morten Marquard at 18:26

0 Comments: