P

October 14, 2005

Jetlag gør B-mennersker til A-mennersket

Det lyder næsten som en reklame. Men det virker! Vi stod op kl lidt i 6 og nød en fantastisk solopgang


Kl halvotte var vi på farten til Point Udall, St Croix og USA’s østligste punkt, hvorfra der var en fantastisk udsigt.


Amerikanere gør det altid let at komme til og fra med bil. St Croix er ikke som græske øer, men til trods for varmen er der grønt overalt. På den østlige del var træer dog erstattet af kaktus’ – i en ”ørken” som var grøn!

Robison Crusoe må have været ensom. Vi gik ned til en øde strand, og kunne dér fornemme hvad det vil sige at være alene. Ingen skibe i horisonten, og kun os selv. Egentlig utroligt hvor lidt der skal til for at træer kan klare sig.

På St Croix’ sydkyst nød vi en kop kaffe og studerede brunbe pelikaner på tæt hold. Kl 10:30 var vi tilbage i vores lejlighed – utroligt hvad A-mennersker kan opleve.

Efter frokost gik turen til Buck Island med Big Beard Adventures – og ja, hans skæg var stort. Vi sejlede i en katamaran fra haven i St Croix
mod Buck Island, og ankrede først op ved stranden for at alle kunne prøve at snorkle. På stranden blev vi overrasket af et uvejr – regnen væltede ned – så vi måtte søge ly under nogle buske.


En venlig herre i ”slippery when wet” tog et billede af os og lovede at sende os et billede hvis vi gav ham vores adresse. Vi må se om vi kan finde skibet i havnen. Efterfølgende sejlede vi ind gennem en naturlig åbning i revet og ankrede op inde bag revet, og kunne via en trappe få adgang til havet. Sofie og Anna nød at svømme og snorkle i havet på 5 meters dybde, og så mange flotte fisk. Sofie synes det var som at svømme i et akvarium.

Aftensmad blev take-away i vores lejlighed og kl 7:30 var alle piger i seng – jeg fulgte efter en times tid senere. Livet er så sandelig anderledes som A-menneske.

Posted by Morten Marquard at 19:05

0 Comments: