P

October 23, 2005

Central Park, Stand Up

Brunch på Upper West Side er et must når vi besøger New York - her på Julian's. Pandekager med sigur og jordbær er altid godt.


Central Park på en søndag er en oplevelse. Man får fornemmelsen af at alle New York'ere tager i parken for at cykle, løbe, stå på rulleskøjter, køre hestevogn, tage på picnic, ... Vi valgte at stå på rulleskøjter som vi lejede på 72nd street.

og se de fantastiske dansere på rulleskøjter. Det er Lotte's favorit at se når vi er i Central Park og da vi mistede det sidste år var det godt at vi fandt det i år. Det er svært at beskrive - det skal opleves.


Sulten blev derefter stillet med en traditionel New York specialitet - en hotdog. Danske hotdogs er meget bedre - ristede løg er en kanon opfindelse.


Det blev også til et kig på Naumburg Bandshell som mange vil genkende fra filmen Hair.

Da den værste sult var stillet drog vi videre og havnede midt i et sjovt og akrobatisk shov. Everybody that speaks english - please move forward. Then the rest will follow. Three black people cannot hurt so many white people - so don't be scared. Morsomme, hurtige og synkrone replikker kombineret med flot akrobatik.


På vejen tilbage passerede vi Strawberry Fields.


Efter en times afslapning i vores lejlighed drog vi til Times Square

i et forsøg på at få billettet til Beaty and the Beast. Og da vi kom blev vi begejsterede - dér var billetter at købe. Desværre viste det sig at være enkelte pladser så vi kunne ikke sidde sammen. Lidt slukørede gik vi derfra - og blev spurgt om vi ikke ville se et stand-up show. Vi takkede ja - og efter lidt proviantering hos McDonalds ankom vi til et mørkt lokale med få turister som også havde takket ja. Så forventningerne var helt i bund.

Showet startede med en enkelt kominer der skulle varme os op. Anna og Sofie kedede sig bravt - og vi var lige ved at forlade etablissementet. Men så skete der noget. Så hatten passer gik igang, og det var morsomt - Anna og Sofie morede sig rigtigt godt.


Efter en lang dag fik vi børnene i seng og så lidt nyheder.

Dér kunne vi konstatere at orkanen Wilma og stormen Alpha tilsyneladende samler deres kræfter i een superstorm - som de næste to dage skal passere New York og kulminerer tirsdag eftermiddag i regnvejr og blæst. Hurra - netop som vi skal flyve ud af New Ark lufthavn til København.

Posted by Morten Marquard at 23:28

0 Comments: