P

October 21, 2005

Dinosaurus, Central Park, Rockefeller Center

Morgenmaden bested af take-away fra den lokale deli - 2 eggs with bacon on a roll with coffee. Mums.

Derefter gik turen til naturhistorisk museum, et fantastisk sted med mange interessante udstillinger herunder dinosaurus. Vi så dinosaurus, metoritter og ædelstene.


Hjerteforeningen ville være stolte hvis de havde set hvad Sofie valgte til frokost.


Efter nogle timer havde vi alle fået nok, og gik en tur i Central Park hvor vi besøgte legepladsen.Derefter besøgte vi Barnes & Nobles, USA' største boghandler. Børnene studerede flittigt bøgerne, og det blev da også til en engelsk Peter Pedal, en my first dictionary mv.


Efter en hård formiddag gik turen hjem til vores lejlighed til eftermiddags snack fra den lokale deli - sushi, sandvitch, pizza, jordbær mv. Mums.

Vi besluttede at købe rulleskøjter til børnene og undertegnede, så vi på søndag kunne føre os frem i Central Park. Desværre fik vi ikke skøjter til mig - så vi prøver igen imorgen.

Vi sluttede dagen af foran Rockefeller Center. Anna var temmelig utilfreds med at hun ikke måtte løbe på skøjter - men det var simpelthen blevet for sent.
Og så lige et spørgsmål? Hvem har prøvet at gå på toilettet på et skumgummisæde? Nej vel! Jeg kan nu berette at det er en ganske interessant oplevelse...

Posted by Morten Marquard at 23:13

0 Comments: