P

October 20, 2005

Powershopping ... New York City

Dagen startede til børnenes tilfredshed i poolen, hvorefter turen gik til Woodbury Common, vistnok det største Outlet i USA. Vi gik igang med den obligatoriske powershopping, og børnene satte stor pris på de forskellige legetøjs- og Disneyforretninger. Det blev bl.a. til to stk balkjoler.


Efter 5½ times shopping gik turen mod New York City. Som sædvanlig skulle Lotte køre, og til trods lidt nervøsitet gik det fint. Vi ankom planmæssigt til NYC, fandt vores lejlighed, fik bagagen op og fik afleveret bilen.

Det var med bankende hjerte at jeg åbnede døren til den lejlighed på 436 49st som vi havde lejet. Det er tit som at vinde i lotteriet. Sidste år fik vi en luksus lejlighed på Upper East Side - som viste sig at være en nitte. I år fik vi en lejlighed som vi havde bedt om. Med træ gulve, enkel indretning og god placering. Det er rart at vinde engang imellem.

Ray's pizza sørgede for aftensmaden, hvorefter turen gik til Times Square og Toy'r Us, hvor Sofie kunne købe den hund hun sidste år købte i samme forretning men mistede i Bakersfield i Californien. Den var hun meget glad for.


Sengene i lejligheden er iøvrigt interessante. Den ene er en sofa-seng - som vi kender dem fra Ikea. Skulle faktisk ikke undre mig hvis denne seng også er fra Ikea. Den anden derimod er som hr Bertramsens seng i Pyrus - en klappe-ned-seng. Den var børnene begejstrede for - og mente de skulle sove i. Men de fik nu alligevel sofa-sengen.

Posted by Morten Marquard at 21:00

0 Comments: